mandag, august 15, 2022

topppic

noralliansen530 bilde fra stein

 

NorAlliansen er organisasjonen for skandinaver bosatt i utlandet.

NorAlliansen har en rekke områder som organisasjonen vil fokusere på. Blant de sakene som NorAlliansen vil arbeide med fra starten er skatt og skattesaker. Selvsagt vil da ”kildeskatten” være en av sakene her, men vi vil også å få Norge til å respektere inngåtte skatteavtaler.

Les mer

Søk

fredag, 05 november 2010 20:00

Medlemsservice

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Som medlem vil du få  tilgang til mer utvidet informasjon på våre medlemssider om NorAlliansens virksomhet samt oppdatering av de resultater vi har oppnådd.

 

 NorAlliansen - The Northern Alliance Global (NAG), The global organization for Scandinavian expatriates, ber om at flest mulig støtter NAGs formål som er:  
- å ivareta interessene til personer som har opparbeidet seg pensjons- og trygde-rettigheter fra Norden og sikre disse rettigheten uavhengig av fremtidig bosted.


Bli Medlem
eller gi en gave til NAG

(Medlemsavgiften er 10 Euro (eller tilsvarende i NOK) pr år og kan innbetales til NorAlliansens konto i Lillesand Sparebank slik:

  •     NOK konto nr:   2850 12 75885
  •     SWIFT:               DNBANOKKXXX
  •     IBAN:                  NO1628501275885
Når du har betalt, send oss din e-postadresse så vi kan bekrefte betalingen og gi deg leserrettigheter til medlemssidene.
 
Du må logge deg inn som bruker med fullt/korrekt navn og e-postdresse hvis du vil ha tilgang til  dokumenter samt få adgang til å legge inn innlegg i vårt,forum.  Ugyldige navn og e-postadresser vil bli fjernet som brukere.  Likeledes fjernes brukere med inaktivitet utover 6 måneder.
Vi legger ut all relevant korrespondanse til/med myndighetene, politikere, pensjonistorganisasjoner samt korrespondanse fra andre kilder under menyheadingen 'Dokumenter'.
Der vil du også finne momenter du kan bruke i din skattesak med norske myndigheter.
Lest 66184 ganger